dijous, 12 de juliol del 2012

COMUNICAT D’ARRAN ALT URGELL RESPECTE A LA VISITA D’ARTUR MAS A LA SEU EL PROPER DIJOUS I LA NIT DE L’EMPRESARIAT DE L’ALT URGELL DE DIVENDRES.


Arran Alt Urgell s’oposa frontalment a la visita d’aquest dijous dia 12, del president de la Generalitat, Artur Mas, a la capital de la nostra comarca per a la inauguració del FeMAP (Festival de Música Antiga dels Pirineus).

Creiem que el màxim responsable de totes les retallades que s’estan duent a terme al Principat de Catalunya i que està patint tot el poble treballador català, no ha de ser benvingut a la nostra ciutat i  totes aquelles que lluitem pels nostres drets i les nostres llibertats, hem de mostrar el nostre rebuig frontal a la seva política i a les seves agressions a la classe obrera, amb el desmantellament dels serveis públics i un gran augment de la repressió, mentre porta a terme polítiques destinades a beneficiar els més rics i a protegir els interessos econòmics de persones de gran poder adquisitiu i amb molta relació amb el seu partit (com pot ser el cas de Salvador Alemany d’Abertis, o de Fèlix Millet, el domicili del qual fou enregistrat 3 anys després del Cas Palau, amb temps suficient per desfer-se de moltes proves).

A més, per si no fos suficient amb la visita d’Artur Mas, divendres també arribarà a La Seu d’Urgell, el president de REPSOL, Antoni Brufau, el Conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena i el president del Banc Sabadell, Josep Oliu Creus. Aquestes persones, entre d’altres, assistiran divendres a la Nit de l’Empresariat de l’Alt Urgell, que en un exemple de l’austeritat que es demana a tota la població, es realitzarà a les 20’30 a l’Hotel el Castell.

Hem perdut la por, seguirem lluitant contra els culpables de la crisi, assenyalant-los i demostrant-los tot l’odi i la ràbia que tenim contra ells.

MARXEU! CULPABLES DE LA CRISI NI A L’ALT URGELL NI ENLLOC! FORA!

Arran Alt Urgell, 11 de Juny de 2012.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada