Qui som?

      Arran Alt Urgell som el nucli de l’organització juvenil de l’Esquerra independentista, ARRAN, a la comarca.  Treballem per aglutinar el jovent critic de la nostra comarca per poder donar resposta i oferir alternatives a les problemàtiques que ens afecten de forma més directa.
  • La IndependènciaReclamem el dret del nostre poble a decidir el seu futur. Veiem que ens són negats els drets col·lectius més elementals, com el d’autodeterminació, i per això, perquè és l’única manera de gaudir d’una llibertat real com a poble, lluitem per trencar amb els estats espanyol i francès i construir uns Països Catalans independents.
  • El Socialisme: Pensem que el capitalisme no funciona, ni quan està en crisi ni quan no n’està. És un sistema basat en el màxim benefici d’uns pocs a partir de l’explotació de la gran majoria de la població i de la destrucció de l’entorn. Per això advoquem per un canvi de sistema que posi els interessos de les classes populars per davant de les grans empreses i que permeti a tothom viure dignament. Apostem per un sistema socialista on l’economia sigui controlada democràticament pel poble.
  • Feminisme: Treballem per acabar amb totes les discriminacions de sexe o gènere. Ens oposem a la cultura masclista, que promou la submissió del gènere femení als interessos masculins i discrimina les persones per la seva orientació sexual. Així, reivindiquem la llibertat sexual de tots i totes.
  • El Pirineu: Ens dignifica ser del Pirineu. Per això promovem el coneixement de la cultura pirinenca i la defensa de l’entorn natural, no com un folklore, sinó com a forma de cultura popular, que ens permet ser i avançar com a poble. Critiquem el centralisme del govern català, l’aïllament que patim, la falta de recursos, l’especulació i les agressions al territori.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada