divendres, 8 de juny del 2012

COMUNICAT DE SUPORT DE L’ASSEMBLEA DE JOVES DE L’ALT URGELL (AJAU-CAJEI) A LA CONTRA-TROBADA D’EMPRESARIS ORGANITZADA PER L’ASSEMBLEA SOCIAL DE LA SEU

L’Assemblea de Joves de l’Alt Urgell (AJAU-CAJEI) volem mostrar tot el nostre suport als actes organitzats per l’Assemblea Social de La Seu, en motiu de la trobada d’empresaris celebrada a la capital de la nostra comarca, el proper dijous 7 i divendres 8.

Creiem necessària i totalment encertada l’organització d’actes com els de la contra-trobada d’empresaris, per mostrar el rebuig de tots els ciutadans a que els culpables de la crisi, aquelles persones que agredeixen amb total impunitat dia rere dia a la classe treballadora, vinguin a La Seu d’Urgell a donar-nos lliçons de com sortir de la crisi. Una crisi, provocada per ells mateixos i per un sistema que no funciona i explota i roba a tot el poble treballador.

 Persones com S. Alemany (President d’Abertis amb molta relació amb CiU), Olaf Díaz Pintado (Goldman & Sachs, responsable de la crisi i un dels màxims exponents de la defensa dels més rics per blindar les seves posicions de poder), Andreu Mas-Colell (El conseller d’economia de CiU, culpable de totes les retallades que estem patint) o Jose Manuel Campa (Responsable d’economia durant la presidència de Zapatero, que va donar milions d’€ als bancs), han de ser rebudes a La Seu com es mereixen, amb tota la ràbia i hostilitat que tenim les joves i les treballadores cap a ells, culpables de la nostra situació extremadament precària.

 Així doncs, mostrem tot el nostre suport als actes de l’Assemblea Social de La Seu, així com animem a tota la població de l’Alt Urgell a participar en aquests actes de rebuig a la Trobada d’Empresaris d’enguany.

 Per altra banda, tornem a denunciar, un cop més, la repressió que estem patint totes les persones que lluitem contra les injusticies d’aquest sistema i contra les agressions que estem patint la població dels Països Catalans. La setmana passada, vam veure com un dispositiu policial dirigit per Felip Puig, va detindre un total de 25 persones, moltes de l’Esquerra Independentista. Dos d’ells, els companys Andreu i Rubén, encara resten segrestats pel govern a les presons de l’estat.

CULPABLES DE LA CRISI, NO US VOLEM NI AQUÍ NI ENLLOC!
 SEGUIREM LLUITANT SENSE POR!
 LLIBERTAT RUBÉN I ANDREU!

 Assemblea de Joves de l’Alt Urgell (AJAU-CAJEI) La Seu d’Urgell, 6 de Juny de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada