dilluns, 18 d’abril del 2011

L'Orgull Juvenil de l'Alt Urgell!


Has sentit mai ràbia del “quan siguis gran ja canviaràs”, del “jo a la teva edat també era així”, del “el jovent d’ara ho teniu massa fàcil”? Nosaltres també. D’això se’n diu “poder adult” i busca crear noves generacions de submisos i submises que aguantin el pes d’aquest sistema, que explota a una majoria en benefici d’unes poques.

La nostra resposta és organitzar-nos amb els qui pateixen la mateixa opressió per ser joves de classe treballadora, fills i filles d’una nació oprimida, esclaves del patriarcat. La nostra resposta és l’Orgull Juvenil!

Així, des de l’Assemblea de Joves de l’Alt Urgell (AJAU), iniciem una campanya que té com a objectiu principal aconseguir un posicionament conjunt de tot el moviment juvenil dels Països Catalans on es reconegui la opressió que patim com a joves. Volem que es reconegui que se’ns educa en la submissió i en la manca d’esperit crític i que s’escolti la veu de les joves.

A l’Alt Urgell, la presentació d’aquesta campanya tindrà lloc els dies 22 i 23 d’abril a la Seu d’Urgell:

22 d’abril al Centre Cívic, a les 18.00 h.

- XERRADA: Què és el poder adult? Com ens oprimeix al jovent? A càrrec de dos militants de l’AJAU – CAJEI.

- TALLER: Poder d’insubmissió al poder adult, dinàmica per aprendre a identificar el poder adult i empoderar-se davant d’aquest. A càrrec d’un militant de la CAJEI.

23 d’abril al Casal Popular (C/ Canonges núm. 9)

- A les 20.00 h: Presentació de la campanya orgull juvenil. Intervindran membres de l’AJAU i també de d’altres col·lectius juvenils de la comarca.

- A les 21.00 h: Pica-Pica.

- A les 22.00h: Concert amb SKATAPLINS

Recorda: el jovent no som el futur, som un subjecte social i polític del present i volem el lloc que ens pertoca en aquesta societat. Les joves de Grècia, Itàlia, Gran Bretanya, Portugal, Tunísia i Egipte ja han deixat ben clar que és el moment d’alçar la veu pels nostres drets. Ara venen els Països Catalans!

Empoderem-nos i enfortim el moviment juvenil!

Combatem el poder adult!

AJAU.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada