dijous, 12 de juny del 2014

UN ANY MÉS, DIEM NO A LA TROBADA D'EMPRESARIS: EXPLOTADORS, NI AL PIRINEU NI ENLLOC!


De nou, la població alturgellenca ha de veure com empresaris i màxims exponents de l'explotació capitalista a la classe treballadora, entre ells personatges com Xavier Sala i Martín o Joan Maria Nin (La Caixa) es reuneixen a La Seu d'Urgell per donar-nos “lliçons” d'economia i emprenedoria, sempre des d'una òptica capitalista i totalment cínica, allunyada de la realitat social dels Països Catalans.

Seguim en un context de greus problemàtiques socials i agressions al jovent i a la classe treballadora dels Països Catalans: el nombre de desnonaments segueix creixent mentre els ciutadans seguim pagant el deute il·legítim de l'estafa bancària, les xifres de l'atur segueixen sent alarmants, mentre un gran nombre de joves es veuen obligats a buscar feines precàries a empreses de treballs temporals. I tot això, agreujat per noves reformes laborals que són, directament, una agressió a la classe treballadora, provocant alhora una gran pèrdua de drets laborals que tant d'esforç han costat aconseguir. Les desigualtats socials són cada any més grans, mentre que el poc poder democràtic que tenia el poble, segueix passant cada dia més, a mans de les grans elits polítiques i financeres del capitalisme.

I davant de tot això, ens trobem amb que els propers dies 12 i 13 de juny, exponents d'aquestes elits polítiques i financeres, les mateixes que han sembrat la misèria als Països Catalans i les mateixes que segueixen enriquint-se, mentre evadeixen impostos o retallen serveis públics i drets laborals, es reuneixen a la capital alturgellenca. I per a què? Per parlar d'emprenedoria, de noves oportunitats o de competitivitat. Des de l'Esquerra Independentista de l'Alt Urgell, considerem d'un cinisme extrem, que aquestes persones, botxins de la classe treballadora, vinguin a La Seu a parlar de millores econòmiques, mentre segueixen emplenant-se les butxaques, alhora que la població es veu abocada cada dia més, a la misèria causada pel sistema capitalista.

L'Esquerra Independentista de l'Alt Urgell, creiem inadmissible que els causants de la situació política i social actual, vinguin a la nostra comarca a debatre sobre com perpetuar el seu sistema i els seus beneficis. No volem ni podem permetre que una sèrie de lladres i explotadors puguin estar tranquilament a la nostra comarca, sense conèixer la misèria que les seves decisions han causat en els darrers anys.

Per tots aquests motius, animem al jovent i a tota la classe treballadora de l'Alt Urgell, a mostrar el seu absolut rebuig a la Trobada Empresarial i a que els seus participants, sàpiguin quina és la resposta popular a tot allò que aquesta gent ha provocat al poble treballador. Així doncs, l'Esquerra Independentista de l'Alt Urgell convoquem a tothom a assistir a la manifestació de rebuig a la Trobada d'Empresaris, el proper divendres dia 13 de juny, a les 18'00 al Passeig Joan Brudieu.


LLADRES I EXPLOTADORS, NI AL PIRINEU NI ENLLOC!

Arran Alt Urgell
CUP Alt Urgell
Endavant Alt Urgell


10 de Juny de 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada